Ontdek onze diensten!

Binnen Techspread werken we structureel toe naar een datagedreven bedrijfsDNA bij onze klanten. Dit kun je opknippen in zes samenhangende diensten.

Voor iedere klant is de invulling van de dienst op maat gemaakt, waarbij we onze gestandaardiseerde werkwijze hanteren om zo efficiënt mogelijk te werk te gaan. Benieuwd naar onze verschillende diensten? Op deze pagina vind je een overzicht. 

Datastrategie & intelligence!

Data kan ingezet worden om organisatiedoelen te bereiken. Dit is mogelijk wanneer keuzes gemaakt worden op basis van (kwalitatieve) data, hiervoor is een juiste data strategie nodig. Techspread kan helpen met het ontwikkelen van een passende strategie.

Dus willen jullie een data strategie implementeren of jullie huidige data strategie verbeteren? Kijk wat wij voor jullie kunnen betekenen!

Datagedreven businessmodellen!

Naast inzicht in je eigen (werk)processen en optimalisatie hiervan, kan data ook voorzien in nieuwe businessmodellen. Zo kan data worden verwerkt naar inzichten die kansen creëren om nieuwe businessmodellen op te tuigen. Om deze kansen te benutten denken wij mee in de (door)ontwikkeling van bestaande- en/of nieuwe diensten en producten voortkomend uit de beschikbare data.

Techspread kan jullie helpen met het maken, verbeteren, en implementeren van een datagedreven businessmodel.

Over het algemeen wordt met datagedreven businessmodellen niet bedoeld dat ruwe data wordt verkocht als dataset.

Databron migratie & procesoptimalisatie!

Een belangrijk onderdeel naar een datagedreven bedrijfsDNA is de aansluiting tussen (werk)processen en toekomstbestendige software, systemen, maar ook bijvoorbeeld sensoriek. Om dit zo slim mogelijk te realiseren streven wij naar circulaire datastromen. Hierbij ondersteunen we bij de (her)inrichting van databronnen en eventuele migratie, zodat jouw data bij verschillende applicaties goed werkt en het proces geoptimaliseerd kan worden met behulp van data.

Techspread werkt met veel verschillende databronnen en kan daarom goed helpen op het gebied van databron migratie en procesoptimalisatie.

Data pipelines & real-time datamodellen!

Data is verspreid over meerdere databronnen. Op basis van de wenselijke inzichten van de organisatie ontsluit Techspread deze data naar een data warehouse. Deze data wordt vervolgens met elkaar in verband gebracht en verwerkt tot (realtime) datamodellen. Welke vervolgens wordt vertaald naar (realtime) inzichten wat voor meer inzicht en overzicht in bedrijfsprocessen en bedrijfsdoelstellingen zorgt.

Een inzicht is leuk, maar een toekomstbestendig datamodel waarin wordt gecheckt op data kwaliteit en verschillende data worden samengebracht is essentieel.

Data visualisatie & experience design!

Bij data experience design wordt er gekeken hoe dashboards zo ontwikkeld en visueel weergegeven kunnen worden dat de aandacht van de doelgroep op de juiste plekken ligt. Op deze manier wordt het doel van het dashboard bereikt. Zaken die worden meegenomen zijn gebruikersgemak, logica van combinatie van inzichten, de juiste inzichten op de juiste plekken, aansluiten van huisstijl van de organisatie en nog veel meer. Op deze manier zorgen we ervoor dat hoe de doelgroep het ook leest, de context klopt en de cijfers correct gebruikt worden.

Een juiste visualisatie van data zorgt ervoor dat gegevens toegankelijker, begrijpelijker en bruikbaarder worden voor medewerkers. Op deze manier kunnen medewerkers betere analyses trekken en betere beslissingen nemen. Dit leidt tot verbeterde prestaties en resultaten binnen de organisatie. 

 

Fieldcoaching & datageletterdheid!

Data speelt een steeds grotere rol bij organisaties. Het is belangrijk dat deze data goed geïnterpreteerd wordt en dat de data gebruikt kan worden voor meerdere doeleinden. Om data te kunnen begrijpen is datageletterd zijn essentieel. Techspread leidt werknemers op tot het gewenste dataniveau; van fieldcoaching van een data medewerker tot het verhogen van datageletterdheid van de datadoelgroep(en) binnen de organisatie.

Techspread neemt datageletterdheid standaard mee in haar diensten en werkwijze om er voor te zorgen dat de data doelgroep het maximale resultaat uit de inzichten kan halen en zich ook bewust zijn van hun rol met betrekking tot datakwaliteit. Benieuwd hoe wij dit doen? Neem dan contact op!

Techspread maakt gebruik van functionele en analytische cookies voor een optimale gebruikerservaring. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.