Technische databronnen slimmer inzetten.

Als strategische datapartner ondersteunt Techspread organisaties - volledig software onafhankelijk - om technische databronnen slimmer in te zetten middels circulaire datastromen en verdiepende data inzichten.

Een metaalbewerkingsmachine, SaaS platform of smartwatch. Technologische platformen en slimme producten genereren steeds meer technische data. Techspread is een strategische datapartner voor bedrijven die technische data commercieel willen inzetten.

Techspread_BarbaraTrienen_5
Datagedreven met Techspread.

Ieder bedrijf, groot of klein, heeft met haar producten unieke technische eigenschappen en diverse klantspecificaties. Een ding hebben de meeste organisaties gemeen: ze laten winst in hun data zitten. Dit wordt keer op keer bevestigd in onze data scan.

Techspread staat aan de wieg van de circulaire data economie. Deze gespecialiseerde data startup is tot stand gekomen door jarenlang intensief samen te werken met de technische sector. Deze toekomstgerichte branche doet zichzelf te kort door de potentiële data en de data die zij reeds in huis hebben, niet commercieel in te zetten. Dit is absoluut een gemiste kans!

 

Wij gaan dagelijks de uitdaging aan om voor onze klanten toekomstgerichte doelen te behalen. Hierbij streven wij naar heldere resultaten middels innovatieve datagedreven oplossingen.

Techspread_BarbaraTrienen_1
Onze diensten:

Kwalitatieve databronnen

(Potentiële) databronnen inzichtelijk maken zodat data daarna systematisch en strategisch wordt uitgevraagd en verwerkt. Haal het maximale uit uw eigen applicatielandschap door deze slim in te richten op basis van data.

Slimme data modellen

Data uit verschillende systemen en sensoren verbinden om slimme modellen uit te werken middels algoritmes (eventueel i.s.m. uw softwareleveranciers). Techspread ondersteunt u als datapartner bij het uitdenken en ontwikkelen van slimme formules waarbij onder andere parameters en wiskundige calculaties ingezet worden.

Real-time inzichten

Door kwalitatieve data uit verschillende databronnen real-time met elkaar in verband te brengen en te visualiseren, heeft u op elk moment van de dag – ongeacht uw locatie – kwalitatieve inzicht en overzicht van de bedijfsresultaten.

Circulaire datastromen

Foutieve- en tijdrovende handelingen minimaliseren door software datagedreven in te richten en het proces te automatiseren. Door databronnen te koppelen wordt er een happy data flow gecreëerd, zodat uw data van A tot Z circulair wordt gebruikt.

DX Design

Data Experience Design. Een complete uitgedachte data strategie voor (door)ontwikkeling van uw e-commerce platform of softwareproduct.

Techspread werkt software onafhankelijk!

Techspread zet data centraal en werkt daarom software onafhankelijk. Als datapartner zien wij data als grondstof waar we het maximale uit willen halen.

Wij geloven erin dat onze klanten grip op hun eigen data moeten hebben en eigen softwareleveranciers moeten kunnen kiezen. Dit betekent dat klanten altijd zelf hun systemen en maatwerk software oplossingen (zoals een API koppeling) aanschaffen en beheren. Techspread faciliteert hiervoor de data strategie middels data maps en dataflows voor het slim inrichten van de datastromen. Met de toepassing van data intelligence middels strategische dataverwerking kunnen klanten van Techspread zo wendbaar en schaalbaar worden en blijven.

 

Per data vraagstuk wordt er gekeken welke softwarebehoefte er is. Indien er een bijvoorbeeld business intelligence tool of PIM systeem wenselijk is, dan schaft de klant deze zelf aan waarna zij Techspread veilig toegang geeft om als datapartner haar werk te doen.

Techspread_BarbaraTrienen_4
Klanten aan het woord:

Ons laatste nieuws:

Check hier het laatste nieuws wat er binnen Techspread is gebeurd! Van nieuwe partners tot bedrijfs- en personeelsupdates! Hier nemen we je mee in een kijkje achter de schermen bij Techspread. Have fun!

Wat is uw huidige data status?

Spelen databronnen een strategische rol in uw korte- en lange termijn strategie voor business en product development, marketing en sales?

Ontdek direct in drie minuten uw data status door de Techspread data scan in te vullen. Deze quick scan is speciaal ontwikkeld voor organisaties met (potentiële) technische databronnen.

Techspread_BarbaraTrienen_2

Dashboards en casussen.

De hoeveelheid van data groeit exponentieel. Dit komt mede door digitalisering. Het is de kunst om data uit verschillende databronnen constant strategisch in te zetten. Daarbij ondersteunt Techspread u graag!

Inmiddels is Techspread bekend met verschillende systemen en databronnen. Sterker nog, als startup is het juist ons doel om zoveel mogelijk verschillende databronnen strategisch te kunnen bundelen en analyseren en werken wij dan ook software onafhankelijk. Bent u benieuwd naar onze ervaring? Wij delen graag onze casussen met dashboards met u.

Contact.

Wilt u ook een sterke datastrategie om technische databronnen commercieel in te zetten? Wij maken graag kennis om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken!

Wij zijn goed bereikbaar via fleur@techspread.nl
of nog sneller via 06 319 754 53.

Techspread is gevestigd in de Spinnerij aan de Rigtersbleek-Zandvoort 10 7521 BE Enschede. 
Momenteel alleen op afspraak te bezoeken.

posts techspread introductie personeel (4)
Techspread personeelsfoto's
suzan marketeer
Bo Sinnema
Roy
Data Trainee stagiaire

Vacatures.

Wil je graag onderdeel worden van ons team? Bekijk snel onze vacatures!

Techspread is gevestigd in Enschede, Twente, Netherlands.
Privacybeleid 

Algemene voorwaarden

Techspread maakt gebruik van functionele en analytische cookies voor een optimale gebruikerservaring. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.