Maak kennis met de Techspread cultuur!

'De mens het verschil laten maken' zit in het DNA van Techspread. Dit doen wij door betrokken te zijn, slim te realiseren en plezier te creëren.

Benieuwd wie we zijn, wat we doen, voor wie we het doen, maar vooral waarom we het doen? Dat lees je op deze pagina.

Visie en missie!

De visie van Techspread is om de mens het verschil te laten maken. Hoe? Door impact mogelijk te maken door circulaire datastromen zo slim mogelijk te bedenken, organiseren en toe te passen.

Dit alles doen we om het maximale uit de mens te halen. Hierdoor helpen wij bij het datagedreven maken van jouw bedrijf! 

Historie!

Toen in 2020 de 'time to market' optimaal was en er steeds meer vraag vanuit het mkb kwam naar een datapartner, werd op 20 oktober Techspread opgericht door Fleur Bake! Gezien het geloof in vooruit investeren werden de eerste werknemers al na een aantal maanden verwelkomt, waarbij er continue wordt gewerkt aan een duurzame bedrijfsgroei door schaalbaar te blijven voor de groter wordende klanten en complexere datavraagstukken.

Wist je dat… Fleur altijd al interesse heeft gehad in data? Op haar 17e kwam dit tijdens haar bijbaan bij een softwarebedrijf tot uiting. Bij het opstellen van een uitgebreid voorstel over de wijze waarop de systemen werden ingericht bij een migratieplan – om informatie van systeem A naar B over te zetten – werd ze met gefronste wenkbrauwen aangekeken; ‘Wij willen gewoon data overzetten, waarom al die extra informatie vastleggen?’. En zo is haar basisprincipe gevormd: data moet altijd weer bruikbaar zijn.

 

Betrokken zijn!

Dat betekent niet alleen als team betrokken zijn, maar ook richting onze klanten. Wij zijn geen leverancier waarbij het draait om 'u vraagt wij draaien', maar een partner die luistert, uitdagingen oplost en kansen weet te identificeren. Oftewel een verlengstuk van jouw team!

Bovendien hanteren wij gestandaardiseerde werkwijzen om op een structurele manier te werk te gaan, wat resulteert in ruimte, verantwoordelijkheid en duidelijkheid voor zowel het team als onze klant. Het gaat bij ons om een actieve samenwerking, open communicatie en een voortdurende inspanning om waarde toe te voegen aan de klantrelatie.

Slim realiseren!

Een idee hebben is leuk, het daadwerkelijk uitwerken is het tweede. Hierbij is het belangrijk dat men het niet bouwt voor één keer, maar op een schaalbare en toekomstbestendige manier. Organisaties willen immers continue zaken blijven toevoegen waardoor een goede basis essentieel is.

Zo kijken wij intern ook continue hoe wij onze dienstverlening en werkwijze slimmer, beter en efficiënter kunnen inrichten. Zo hebben wij onze eigen kennisbank en zorgen ervoor dat wij als partner onze klanten mee nemen in het gehele traject.

Plezier creëren!

Ons doel is om klanten in staat te stellen het maximale uit zichzelf te halen. Dit doen wij o.a. door tijdrovende handelingen te elimineren of vervangen door bijvoorbeeld automatisering. Op deze manier creëren wij ruimte, waardoor de medewerker zich beter kan focussen op relevante zaken en efficiënter kan inspelen op nieuwe kansen. Zo zien wij plezier creëren niet als ons doel, maar als een natuurlijk effect.

‘Work hard, play harder’ zit in het DNA van Techspread. Zo creëren we een aangename werkplek waarin iedereen zichzelf kan zijn en ondernemen we regelmatig gezamenlijke activiteiten, zoals onze vrijdagmiddagborrels, beter bekend als ‘Likeur met Fleur’, leuke uitjes, het jaarlijkse padeltoernooi, het kerstdiner en nog veel meer.

Ons team!

Lijkt jou het leuk om met ons mee te werken?

Kom werken bij dé data startup van Twente! Heb jij ambitie om de wereld van data te ontdekken en werk je graag in een team waar gezelligheid hand in hand gaat met een borrel op zijn tijd? Bekijk dan snel onze vacatures!

We zijn een startup waar af en toe een ️bal door het kantoor vliegt. Bij ons staat ‘work hard play harder’ centraal, het klinkt cliché maar het is waar. Momenteel staat Techspread aan de vooravond om door te groeien naar een scale up. Door deze ontwikkeling zijn wij op zoek naar een nieuwe topper die met ons mee gaat denken en groeien.

Techspread maakt gebruik van functionele en analytische cookies voor een optimale gebruikerservaring. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.