Data uit Twente als basisingrediënt

Nieuw initiatief Data Trainee verbindt talenten uit Twente met passie voor data met data vraagstukken van Twentse bedrijven. Het doel? Data professionals opleiden en behouden zodat de regio Twente concurrerend is en blijft. 

 

Binnen een bedrijf is er veel data aanwezig, maar hoe kan het slim worden ingezet? “Data is ontzettend waardevol. Het is de kunst om data goed uit te vragen, te analyseren en inzichtelijk te maken zodat het bruikbaar is en blijft. Met Data Trainee leiden wij talenten uit de regio op tot data professionals. Enerzijds doen de Trainees ervaring op doordat ze verschillende data vraagstukken voor Twentse bedrijven uitvoeren. Anderzijds doen we dit middels kennisdeling via e-learning modules, trainingen en inspiratiesessies.” aldus Fleur Bake, mede-eigenaar van Data Trainee.

 

Voor de regio, door de regio

We leven in een constant veranderende wereld waar data een steeds grotere rol krijgt. Banen zijn door de komst van data veranderd en anders ingericht om zo tijdrovende handelingen te minimaliseren. Data Trainee ziet het regionaal belang van deze verandering en helpt de regio om concurrerend te blijven door data professionals op te leiden. Hierbij wordt data van Twentse bedrijven gezien als basisingrediënt waar het maximale uitgehaald wordt.

 

Maak kennis met Data Trainee

Benieuwd hoe jij als trainee kunt leren én geld verdienen? Neem eens een kijkje op www.data-trainee.nl .

Ontvang data tips & tricks!

De hoeveelheid van data groeit exponentieel. Dit komt mede door digitalisering. Het is de kunst om data uit verschillende databronnen constant strategisch in te zetten. Daarbij ondersteunt Techspread u graag!

Inmiddels is Techspread bekend met verschillende systemen en databronnen. Sterker nog, als startup is het juist ons doel om zoveel mogelijk verschillende databronnen strategisch te kunnen bundelen en analyseren en werken wij dan ook software onafhankelijk. Bent u benieuwd naar onze ervaring? Wij delen graag onze casussen met dashboards met u.

Techspread is gevestigd in Enschede, Twente, Netherlands.
Privacybeleid 

Algemene voorwaarden

Techspread maakt gebruik van functionele en analytische cookies voor een optimale gebruikerservaring. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.