Kom werken bij dé data startup van Twente!

Heb jij ambitie om de wereld van data te ontdekken en werk je graag in een team waar gezelligheid hand in hand gaat met een borrel op zijn tijd? Bekijk dan snel onze vacatures!

Bij veel bedrijven neemt de hoeveelheid data en databronnen exponentieel toe. Helaas wordt deze data vaak niet effectief gebruikt omdat de informatie ongestructureerd is en in verschillende databronnen wordt opgeslagen.

 

Werken bij Techspread.

Je gaat direct samenwerken met een data (intelligence) consultant binnen een informeel team waar regelmatig ruimte is voor een potje tafeltennis of een borrel.

Je krijgt de vrijheid voor het indelen van je eigen uren welke gepaard gaan met goede arbeidsvoorwaarden. Binnen Techspread staat het leren van nieuwe skills en persoonlijke ontwikkeling voorop. Samen met jouw collega’s dek jij de tafel daar waar Techspread de lunch verzorgt. Bij ons staat persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel, daarom krijg je een Persoonlijk Techspread Budget. Tot slot hebben we ook onze Chief Hapiness Officer, ook wel Billie onze hypoallergene kantoorhond. 

 

We zijn een startup waar af en toe een ️bal door het kantoor vliegt. Bij ons staat ‘work hard play harder’ centraal, het klinkt cliché maar het is waar. Momenteel staat Techspread aan de vooravond om door te groeien naar een scale up. Door deze ontwikkeling zijn wij op zoek naar een nieuwe topper die met ons mee gaat denken en groeien.

Data Traineeship.

Herken jij jezelf in onderstaande punten? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Als data consultancy ondersteunt Techspread klanten in het creëren van een slim applicatielandschap en het implementeren van een (meer) datagedreven bedrijfsDNA. Gedurende een jaar bouw je praktijkervaring op door mee te werken aan verschillende data opdrachten, waarbij jij samen met een team van data specialisten bijdraagt aan aan het inrichten van slimme datastromen en BI-tools. En als alles goed gaat, groei je door in de richting die jij wilt binnen Techspread.

Junior data engineer.

Techspread is opzoek naar een leergierig talent met passie voor data en tech. Herken jij jezelf in onderstaande punten? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Als data consultancy ondersteunt Techspread klanten in het creëren van een slim applicatielandschap en het implementeren van een (meer) datagedreven bedrijfsDNA. Op basis van hun doelstellingen bedenk jij samen met een data intelligence consultant de mogelijke data strategieën specifiek voor het inrichten van slimme datastromen. Hierin ben jij het brein achter het inrichten- en koppelen van verschillende databronnen voor data analytics.

Stage Marketing Communicatie.

Herken jij jezelf in onderstaande punten? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Het is jouw taak om op een strategische wijze creatieve content te bedenken en uit te werken voor de marketingkanalen zoals Instagram, LinkedIn en de website. Daarnaast zul je helpen bij lanceringen van verschillende projecten en events en deze mag je ook zelf bijwonen! Tijdens je gehele stage word je begeleid door twee enthousiaste marketeers. Dus waar wacht je op? Solliciteer nu!

Wat bieden wij?

Stage Data & IT.

Wij zijn op dit moment druk bezig met het opzetten van een slimme databank, waarbij we op zoek zijn naar slimme manieren om dit uit te breiden – met als einddoel om AI toe te kunnen passen. Lijkt het je gaaf om hieraan mee te kunnen werken en tegelijkertijd te leren van data specialisten, solliciteer dan snel!

Voor deze unieke kans is slechts 1 plek beschikbaar, wacht dus niet te lang!

Herken jij je in onderstaande punten? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Je gaat een kijkje nemen en meewerken achter de schermen bij een jong en gedreven data bedrijf en helpt bij het slim opzetten en uitbreiden van onze eigen data bank/software. Werkzaamheden waar je aan moet denken zijn data analyse, data verwerking, databronnen verkennen, meedenken in werkwijze, CRSD uitzoekwerk, meedenken in strategie en het opstellen van een implementatieplan.

Al met al wordt je compleet ondergedompeld in de wereld van data op verschillende onderwerpen zoals data analyse, datagedreven business modellen, data engineering, data consultancy en data science!

 

En als dat nog niet genoeg is… na het voltooien van je stage bieden we ook de mogelijkheid voor een (bij)baan.

Staat de vacature voor jou er niet tussen?

Maar denk jij dat je toch goed bij ons past en een waardevolle toevoeging bent aan ons team? Stuur dan vooral een open sollicitatie!

Wie weet zien wij jou binnenkort bij ons op kantoor! Dan kunnen we samen kijken welke functie het best bij jou past.

Twijfel niet, solliciteer direct!

Vul onderstaand formulier in zodat wij jou kunnen uitnodigen voor een Stuur een mail naar bakkie pleur met Fleur! Misschien word jij dan binnenkort onze nieuwe collega!

Data (afstudeer)onderzoek.

Herken jij jezelf in onderstaande punten? Dan zoeken wij jou!

Je bent op zoek naar een (afstudeer)onderzoek voor je HBO/WO studie die begint.  Je hebt affiniteit met data en bent geïnteresseerd in de toepassing daarvan in jouw vakgebied. 

Er zijn (data) vraagstukken in verschillende sectoren mogelijk.

Data-consultant.

Herken jij jezelf in onderstaande punten? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Als data consultancy ondersteunt Techspread klanten in het creëren van een slim applicatielandschap en het implementeren van een (meer) datagedreven bedrijfs DNA. Op basis van hun doelstellingen bedenk jij samen met een data intelligence consultant de mogelijke data strategiën specifiek voor data inzichten. Hierin ben jij het brein achter de nodige data modellen en bedenk je welke data er nodig is om bepaalde vraagstukken te kunnen beantwoorden. Ook waarborg je de kwaliteit om de gewenste data inzichten te creëren en tegelijkertijd datastromen slim(mer) in te richten.

Junior data analist.

Herken jij jezelf in onderstaande punten? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Als data consultancy ondersteunt Techspread klanten in het creëren van een slim applicatielandschap en het ontwikkelen van een (meer) datagedreven bedrijfsDNA gebaseerd op datagedreven inzichten. Hierin ben jij het brein achter de nodige data modellen en bedenk je hoe data ingezet kan worden om de wenselijke inzichten te kunnen realiseren. Daarnaast waarborg je de kwaliteit om de gewenste data modellen te creëren en tegelijkertijd datastromen slim(mer) in te richten.

Data Scientist.

Herken jij jezelf in onderstaande punten? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Als data consultancy ondersteunt Techspread klanten in het creëren van een slim applicatielandschap en het implementeren van een (meer) datagedreven bedrijfs DNA. Op basis van hun doelstellingen bedenk jij samen met een data (intelligence) consultant de mogelijke data strategieën specifiek voor het inrichten van slimme datastromen. Hierin ben jij het brein achter het inrichten en koppelen van verschillende databronnen (API).

Ons team:

Techspread maakt gebruik van functionele en analytische cookies voor een optimale gebruikerservaring. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.