Hofman Animal Care goes data driven 

Afgelopen week heeft Techspread officieel het contract getekend met Hofman Animal Care om hen verder te helpen met data gedreven automatisering. Techspread heeft hierin de complete data strategie bedacht en is dan ook een data partner op strategisch en operationeel niveau.

Wie is Hofman Animal Care?

Hofman is een producent en groothandel van een breed assortiment aan dierbenodigdheden. Het familiebedrijf is in 1987 opgericht en telt momenteel al over de ruim 70 medewerkers, waarvan 20 business to business adviseurs. De ruim 8.000 dierproducten worden naar meer dan 40 landen geëxporteerd waarna ze voornamelijk in dierenspeciaalzaken, agrarische winkels, ruitersportzaken en bedrijven in plaagdierbeheersing worden verkocht. 

 

Wat gaat Techspread voor Hofman Animal Care betekenen?

Hofman Animal Care is in de afgelopen jaren al flink gedigitaliseerd. Techspread gaat hen helpen om verder data gedreven te kunnen automatiseren. Techspread begint nu bij “Wat doet de aanwezige data nu?”. Deze data wordt geanaliseerd en kwalitatief gemaakt zodat de data inzichten uiteindelijk kwalitatief zijn voor Hofman Animal Care. 

 

Benieuwd hoe dit meerjarige project verloopt? Volg ons op de socials en schrijf je hier beneden in voor onze data tips & tricks!

Ontvang data tips & tricks!

Benieuwd hoe Techspread data vraagstukken beantwoord en wat de essentials zijn als je een data vraagstuk hebt?

Vul onderstaande gegevens in en dan sturen wij je data trips & tricks op!

Techspread is gevestigd in Enschede, Twente, Netherlands.
Privacybeleid 

Algemene voorwaarden

Techspread maakt gebruik van functionele en analytische cookies voor een optimale gebruikerservaring. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.