‘Automatiseren is de oplossing!’ zei Fleur tegen Britt van Rentpartners!

Wat ga je doen als je bedrijf zo hard groeit dat het eigenlijk tijd wordt voor extra personeel, maar je dat eigenlijk liever niet wilt? Dat is wat Britt van Rentpartners vertelde tegen Fleur. Fleur wist daar gelijk het perfecte antwoord op “automatiseren!”

 

 

Wie is Rentpartners?

Rentpartners is een strategisch inkooppartner voor autoverhuur-, shortlease- en vervangend vervoer bedrijven. Rentpartners heeft veel kennis over de habeschikt over een netwerk van meer dan 60 autoverhuur en shortlease bedrijven en bezit dan ook veel kennis over de autobranche. Iedere klant wordt bij Rentpartners op maat geholpen om zo de meeste winst te behalen. 

 

 

Rentpartners wil schalen, maar dan wel met hetzelfde aantal medewerkers, maar hoe? 

Deze vraag kwam in een gesprek tussen Britt (Rentpartners) en Fleur (Techspread) aan bod. Fleur had daar gelijk een perfect antwoord op; “Automatiseren! Rentpartners is een verkapt techbedrijf, want ze vallen en staan met online software, dus waarom daar geen gebruik van maken? Door bepaalde processen te automatiseren is er straks minder menselijke arbeid nodig, wat voor Rentpartners precies is wat ze willen.” 

 

Nieuwe inkoopportal door middel van DX Design

Rentpartners wil graag een nieuwe inkoopportal laten bouwen om zo door te kunnen groeien. Techspread is begonnen met het inventariseren van de huidige processen en systemen. Op basis daarvan heeft Techspread een complete datastrategie inclusief datamap, dataflow en wireframe ontwikkeld. Op deze manier wordt het bedrijfsproces binnen Rentpartners geautomatiseerd en kunnen ze makkelijker doorgroeien. Nu is het de taak aan de door Techspread gekozen software ontwikkelaar om de nieuwe portal te bouwen. 

 

Benieuwd of Techspread door middel van DX Design ook wat voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op!

Ontvang data tips & tricks!

De hoeveelheid van data groeit exponentieel. Dit komt mede door digitalisering. Het is de kunst om data uit verschillende databronnen constant strategisch in te zetten. Daarbij ondersteunt Techspread u graag!

Inmiddels is Techspread bekend met verschillende systemen en databronnen. Sterker nog, als startup is het juist ons doel om zoveel mogelijk verschillende databronnen strategisch te kunnen bundelen en analyseren en werken wij dan ook software onafhankelijk. Bent u benieuwd naar onze ervaring? Wij delen graag onze casussen met dashboards met u.

Techspread is gevestigd in Enschede, Twente, Netherlands.
Privacybeleid 

Algemene voorwaarden

Techspread maakt gebruik van functionele en analytische cookies voor een optimale gebruikerservaring. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.