Techspread werkt software onafhankelijk

Ieder bedrijf werkt met andere softwaresystemen. De medewerkers weten in de gekozen softwaresystemen hun weg te vinden en als het op de juiste manier wordt ingezet kan er flinke winst worden behaald. Techspread vind het daarom van groot belang dat het bedrijf grip blijft houden op zijn eigen data en werkt daarom software onafhankelijk. 

 

Softwaresystemen

Bedrijfssoftware kunnen bedrijven voor flinke winst zorgen. Daarom is het ontzettend belangrijk dat software weloverwogen gekozen wordt. Daarbij moet het goed geïmplementeerd worden en moeten medewerkers er direct goed mee leren werken. De winst zit hem dan voornamelijk in efficiëntie, tijdwinst, verbeterde verslaglegging en een optimalisering van samenwerkingen tussen bijvoorbeeld afdelingen. 

 

Hoe houdt de klant grip op zijn eigen data?

Wij geloven erin dat onze klanten grip op hun eigen data moeten hebben en eigen softwareleveranciers moeten kunnen kiezen. Dit betekent dat klanten altijd zelf hun systemen en maatwerk software oplossingen (zoals een API koppeling) aanschaffen en beheren. Techspread faciliteert hiervoor de data strategie middels data maps en dataflows voor het slim inrichten van de datastromen. Met de toepassing van data intelligence middels strategische dataverwerking kunnen klanten van Techspread zo wendbaar en schaalbaar worden en blijven.

 

 

Hoe gaat Techspread te werk?

Per data vraagstuk wordt er gekeken welke softwarebehoefte er is. Indien er een bijvoorbeeld business intelligence tool of PIM systeem wenselijk is, dan schaft de klant deze zelf aan waarna zij Techspread veilig toegang geeft om als datapartner haar werk te doen.

 

Benieuwd wat wij met uw data vraagstukken kunnen doen?

Ontvang data tips & tricks!

De hoeveelheid van data groeit exponentieel. Dit komt mede door digitalisering. Het is de kunst om data uit verschillende databronnen constant strategisch in te zetten. Daarbij ondersteunt Techspread u graag!

Inmiddels is Techspread bekend met verschillende systemen en databronnen. Sterker nog, als startup is het juist ons doel om zoveel mogelijk verschillende databronnen strategisch te kunnen bundelen en analyseren en werken wij dan ook software onafhankelijk. Bent u benieuwd naar onze ervaring? Wij delen graag onze casussen met dashboards met u.

Techspread is gevestigd in Enschede, Twente, Netherlands.
Privacybeleid 

Algemene voorwaarden

Techspread maakt gebruik van functionele en analytische cookies voor een optimale gebruikerservaring. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.